Στο σημερινό RED Award, ο Επιμενίδης Βαλαβάνης !🏆

Επιμενίδη, περιέγραψε με λίγα λόγια την έως τώρα πορεία σου στη Vodafone.
Ξεκίνησα την πορεία μου στην εταιρία τον Δεκέμβριο του 2017 και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο περίπου,ανήκω στην οικογένεια της Νέας Ερυθραίας (VW507)

Τι είναι αυτό που σε παρακινεί και τι αγαπάς περισσότερο στη δουλειά σου;
Κίνητρο για μένα, πιστεύω πως είναι η καθημερινή αυτοβελτίωση και παρακινώ τον εαυτό μου να βλέπω μεσα απο τα μάτια των πελατών, το πως θα ήθελα να εξυπηρετηθώ εγώ στη θέση τους και στοχεύω στην ικανοποίηση των προβλημάτων τους, έτσι ώστε να φύγουν αλλα και να επιστρέψουν ξανά με χαμόγελο και εμπιστοσύνη απέναντι στο προσωπό μου. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο που έχεις καταφέρει;
Θεωρώ πως είναι η προσαρμοστικότητα και η αντιμετώπιση πολλών και διαφορετικών προσωπικοτήτων. Καθημερινά, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιήσω και να φέρω εις πέρας, ειδικά σε καιρούς όπως τώρα, που υπάρχει η πανδημία και μέσα σε όλα πρέπει να διαχειριζόμαστε με επιτυχία τον προβληματισμό,τον φόβο ,ακόμα και τον εκνευρισμό που πηγάζει απο όλη αυτή την κατάσταση. 

Ποιο είναι το μυστικό σου που σε οδήγησε στην κορυφή και πως προσπαθείς να παραμένεις ψηλά κάθε φορά;
Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο μυστικό παρα μόνο η στοχοπροσήλωση στην εξέλιξη μου μέσα απο την δουλειά, η επιμονή για την αναζήτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, η ειλικρινής σχέση με τους πελάτες που δημιουργεί εμπιστοσύνη, η συνεχής εκμάθηση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες οπως και η άριστη επικοινωνία και συνεργασία με τα ανώτερα κλιμάκια της εταιρίας για να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που προκύπτει.

Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;
Παραδέχομαι πως είμαι fan του gaming και αγαπώ να παρακολουθώ σειρές και ταινίες, όμως περισσότερο προτιμώ ,όταν μου δίνεται η ευκαιρία, να περάσω χρόνο με φίλους μου ή την οικογένεια μου κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.


Στα RED Awards μοιραζόμαστε κάθε Δευτέρα ιστορίες των ανθρώπων μας από τo Retail, που ξεχώρισαν! 

 

 #REDAwards #Retail